ενοικιαζόμενα σκάφη Σύβοτα ενοικιαζόμενα σκάφη Σύβοτα

ΝΗΣΑΚΙΑ ΣΥΒΟΤΩΝ

Εκρομή με σκάφος Rent a boat Sivota

Μια κρουαζιέρα στα καταπράσινα νησάκια των Συβότων και στις πανέμορφες παραλίες με τα τυρκουάζ νερά. Θα μπούμε με το σκάφος μέσα στη σπηλιά των πειρατών για να απολαύσετε τους εντυπωσιακούς σταλακτίτες που στολίζουν την οροφή της. Θα διασχίσουμε το Διαπόρι όπου θα αφήσουμε την παλίρροια να μας παρασύρει θαυμάζοντας τις αντικριστές παραλίες με τα σμαραγδένια νερά !!!

Στην διάσημη παραλία Πισίνα (θεωρείται μια από τις ωραιότερες της Ελλάδας) μας περιμένουν τα ψαράκια να τα ταΐσουμε και να κολυμπήσουμε μαζί τους (μοναδική εμπειρία). Στην φημισμένη παραλία Bella Vraka θα δούμε πως το νησάκι Μουρτεμένο συνδέεται με την στεριά μέσω θαλάσσης.

Δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκδρομή μας η επίσκεψη στο νησάκι της Αγίας Παρασκευής, θα προσεγγίσουμε μοναδικής ομορφιάς παραλίες για να κολυμπήσετε στα καταγάλανα νερά. Θα περάσουμε ανάμεσα από τις συμπλιγάδες πέτρες για να αποθανατίσετε απίστευτες στιγμές.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας θα έχετε πλήρη ξενάγηση για τα μέρη που θα επισπευτούμε καθώς και δωρεάν service σε νερά, αναψυκτικά, φρούτα, snacks.