ενοικιαζόμενα σκάφη Σύβοτα ενοικιαζόμενα σκάφη Σύβοτα

ΠΑΡΓΑ

Εκδρομή με σκάφος Πάργα Sivota Rent a Boat

Μια μαγική πόλη στην καρδία της Ηπείρου με θέα το Ιόνιο πέλαγος, τους Παξούς και τους Αντίπαξους αμφιθεατρικά χτισμένη με τα πολύχρωμα σπίτια της να φτάνουν μέχρι εκέι που χτυπάει το κύμα και να καθρεπτίζονται στα καταγάλανα νερά.

Ξεκινώντας από τα Σύβοτα και διασχίζοντας την ακτογραμμή που θα μας οδηγήσει στην Πάργα θα έχετε την δυνατότητα να κολυμπήσετε στις δαντελωτές ακτές με τις παραλίες απαράμιλλης ομορφιάς που θα συναντήσουμε βουτώντας στα γαλαζοπράσινα νερά τους.

Στην διαδρομή μας θα δούμε και το εκκλησάκι του Αϊ Σώστη που είναι χτισμένο μέσα σε βράχο σε απόκρημνο σημείο. Φτάνοντας στον κόλπο του λιμανιού της Πάργας θα επισκεφτούμε το νησάκι της Παναγίας (σαν βγαλμένο από καρτ ποσταλ). Το νησάκι φιλοξενεί την εκκλησία της Παναγίας αλλά και ένα κάστρο που κατασκευάστηκε από τους Γάλλους.

Στην πολύχρωμη πόλη της Πάργας θα έχετε την ευκαιρία να περπατήσετε στα λιθόστρωτα γραφικά σοκάκια της που φτάνουν μέχρι το ενετικό κάστρο με την απίστευτη θέα προς τη θάλασσα. Αυτή η πανέμορφη πόλη θα σας δώσει πραγματικά την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε κάποιο νησί, υπάρχει επίσης η δυνατότητα για όσους θέλουν να κάνουν θαλάσσια σπορ. Στην επιστροφή μας για τα Σύβοτα θα επισκεφτούμε ένα σύμπλεγμα νησιών για να γνωρίσετε την καραϊβική της Ελλάδας !!!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας θα έχετε πλήρη ξενάγηση για τα μέρη που θα επισπευτούμε καθώς και δωρεάν service σε νερά, αναψυκτικά, φρούτα, snacks.